
 
 
Edwards AFB Installation Comptroller Squadron – Financial Customer Operations 
 
Q1:  Is TLE going to be extended from the 5 day oconus or 10 day conus? 
 
No, TLE is not going to be extended and traveler will need to follow the Joint Travel Regulations (JTR), 
para 0506.  https://www.defensetravel.dod.mil/Docs/perdiem/JTR.pdf 
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